Γνωρίστε την “Πεντάμορφη” Μαριλένα Λιακοπούλου

Το Θέατρο Σοφούλη σας συστήνει τους πρωταγωνιστές της μεγάλης του παιδικής επιτυχίας “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”. Οι συντελεστές της παράστασης μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την παράσταση. Η αρχή φυσικά γίνεται με την “Πεντάμορφη” Μαριλένα Λιακοπούλου η οποία με πολλή ευαισθησία μας μιλά για τον ρόλο της.

Ευχάριστο το γεγονός πως οι περισσότερες παιδικές ταινίες τα τελευταία χρόνια είναι πολυδιάστατες και περνάνε ισχυρά ανθρωπιστικά μηνύματα. Παρόλα αυτά, το θέατρο είναι διαφορετικό. Η επικοινωνία μεταξύ των ενηλίκων και των παιδιών είναι πιο ζωντανή στη συνθήκη του θεάτρου. Όταν η Παυλίνα Χαρέλα μ’ ενημέρωσε ότι θα ανεβάσουμε την “Πεντάμορφη και το Τέρας” χάρηκα πολύ! Το συγκεκριμένο παραμύθι υπήρξε απ’ τις πιο έντονες προσλαμβάνουσες της παιδικής μου ηλικίας. Σε μια εποχή που το bulling έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πιστεύω ότι τα παιδιά χρειάζονται αυτό το αντιστάθμισμα. Ένα κείμενο, μια παράσταση, μια ομάδα ανθρώπων να τους πουν ότι σημασία δεν έχει η εξωτερική εμφάνιση αλλά η ουσία του ανθρώπου.

Η Μαριλένα Λιακοπούλου σπούδασε στη Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και είναι πτυχιούχος του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε παιδικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις της πόλης και διδάσκει θεατρικό παιχνίδι.

 

 

 

Did you like this? Share it!