Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”: Σελίν η Άννα Παρασίδου

Μισεί τα κουνουπίδια, αγαπά τα μπρόκολα και τον αλαζόνα Γκαστόν είναι φυγόπονη και συνέχεια παραπονιέται! Ευτυχώς η Άννα Παρασίδου δεν μοιάζει καθόλου στην γκρινιάρα αδερφή της Πεντάμορφης, Σελίν που υποδύεται!

Η ίδια μιλά για την παράσταση που τόσο έχει αγαπηθεί από τα παιδιά!

 

Δυστυχώς πλέον ζούμε σε μια κοινωνία που η εξωτερική εμφάνιση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μας. Σε μια εποχή που η ανάγκη μας να γνωρίσουμε ουσιαστικά έναν άνθρωπο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ξεχνάμε ότι η εσωτερική ομορφιά είναι πολύ πιο δυνατή από ένα όμορφο πρόσωπο ή από ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Όταν έμαθα πως η Παυλίνα Χαρελα με επέλεξε να παίξω στην “Πεντάμορφη και το Τέρας” πραγματικά ενθουσιάστηκα γιατί είναι ένα παραμύθι που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως η διαφορετικότητα είναι αποδεκτή και αναγκαία για να αγκαλιάσουμε τις ατέλειες μας, καθώς είναι αυτές που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Η Άννα Παρασιδου τελείωσε το τμήμα Υποκριτικής τέχνης θεάτρου και κινηματογράφου στο Δ.Ι.Ε.Κ Θέρμης. Εχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις της πόλης καθώς και φεστιβάλ θεάτρου σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η Πεντάμορφη και το τέρας είναι η πρώτη της δουλειά στο παιδικό θέατρο.

Did you like this? Share it!