Ζητείται ακροβάτης για τσίρκο
«Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο»
Ένα διαδραστικό αποκριάτικο show
στην παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη

Ξεκίνησε σαν ένα πείραμα, μια δοκιμή, ένα αστείο. Τρία χρόνια μετά όμως η συνεργασία της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου με street artists της Θεσσαλονίκης έχει εδραιωθεί. Έτσι και φέτος, την περίοδο του καρναβαλιού το Θέατρο Σοφούλη θα παρουσιάσει ένα διαδραστικό, αποκριάτικο show που συνδυάζει θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά, ζογκλερικά, παντομίμα, μπαλέτο, αφήγηση και κλόουν! Κάθε εβδομάδα ένας καινούριος καλλιτέχνης θα δίνει τη δική του πινελιά στο έργο ώστε κάθε παράσταση να είναι διαφορετική!
Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 17.00.

Λίγα λόγια για το έργο
Όταν ένας ακροβάτης φεύγει από το τσίρκο, η παράσταση πάει για καταστροφή! Ποιος θα αντικαταστήσει τον καλλιτέχνη που λείπει; Μήπως εσύ;

Τα παιδιά έρχονται, αν το επιθυμούν, με τις αποκριάτικες στολές τους και μετά την παράσταση ακολουθεί χορός με τους συντελεστές!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 17.00
Παραστάσεις Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 2, 9 Μαρτίου στις 18.00
Κυριακή 17, 24 Φεβρουαρίου, 3, 10 Μαρτίου στις 17.00
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία από Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν επικοινωνίας (καθημερινά 8.30-15.00 υπεύθυνη Κατερίνα Νικολάου)

Τιμές εισιτηρίων: 8€ γενική είσοδος

Ειδική τιμή για ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 ατόμων

Πληροφορίες –κρατήσεις Καλλιτεχνική Εταιρεία
Τηλέφωνο 2310423925

Χορηγοί επικοινωνίας
Goldmall, Metrosport, Metropolis 95,5, Velvet 96,8, Μήνυμα 107,7, Kulturosupa.gr, Pigolampides.gr, Thinkfree.gr, Newx.gr , Biscotto.gr, Thessaloniki Art & Culture

Χορηγός
Euromedica

3 Μαρτίου
17:00 (1h)

Κάντε κράτηση

Did you like this? Share it!