Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες στο Διάστημα

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες, η ολοκαίνουργια παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες στο Διάστημα”  έρχεται στο Θέατρο “Φαργκάνη Art” από την YuPpi production.(Σύμπραξη Θέατρο Σοφούλη – Kolossaion productions), για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ!

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΟΜΠΟΤ συμμετέχει σε θεατρική παράσταση, έχει ρόλο, επικοινωνεί και έχει διάδραση με το κοινό.

Οι πολυαγαπημένοι σας “Μικροί κύριοι – Μικρές κυρίες” επιστρέφουν πιο φωνακλάδες, χαμογελαστοί, γκρινιάρηδες, ζημιάρηδες αλλά και ταξιδιάρηδες από ποτέ! Ταξιδεύουν στο διάστημα και συναντούν ένα αληθινό ρομπότ! Πόσοι μικροί κύριοι και πόσες μικρές κυρίες χρειάζονται για να πάνε όλα στραβά; Στο τέλος όμως μόνο το χαμόγελο μένει!

Λίγα λόγια για το έργο

Ο κύριος Λάθος φτάνει στον διαστημικό σταθμό για να πιάσει δουλειά. Εκεί συναντάει τον πιλότο, κύριο Αστερίδη και τον βοηθό του τον Yuppi, ένα αληθινό ρομπότ. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι φίλοι του κυρίου Λάθος στον σταθμό; Και κυρίως όταν αυτοί είναι ο κύριος Σκουντούφλης, ο κύριος Χιονούλης και η κυρία Αγκαλίτσα; Θα καταφέρουν να πείσουν τον πιλότο να τους πάει μία βόλτα με το διαστημόπλοιο; Τι γίνεται όταν ο κύριος Σκουντούφλης πέφτει κατά λάθος σε ένα κουμπί του διαστημόπλοιου ;

Η περιπέτεια αρχίζει και τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στην παράσταση.

Θα καταφέρουν οι Μικροί κύριοι – Μικρές κυρίες με τη δύναμη της συνεργασίας να κάνουν αυτό το υπέροχο διαστημικό ταξίδι;

Όλοι οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες είναι διαφορετικοί. Έχουν ελαττώματα, έχουν και προτερήματα. Η αξία της φιλίας όμως είναι τόσο δυνατή. Αγαπάμε τους φίλους μας όσο διαφορετικοί κι αν είναι.  Η κυρία Αγκαλίτσα με μια αγκαλιά μπορεί να γιατρέψει τον πόνο του κυρίου Σκουντούφλη, να γλυκάνει τον θυμό του κυρίου Λάθους και να προστατέψει τον Χιονούλη από τον κίνδυνο να λιώσει. Η αγκαλιά της είναι φάρμακο.  Έτσι και όλοι μας με έναν γλυκό λόγο μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο του φίλους μας και να τον προστατέψουμε.

Μαζί τους θα είναι ο Yuppi ένα αληθινό ρομπότ που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε θεατρική παράσταση.

Ο Yuppi έχει άμεση επικοινωνία με τα παιδιά. Μιλάει μαζί τους, τους ρωτάει και συμμετέχει και αυτός σε όλη την διάρκεια της παράστασης προσθέτοντας μεγάλο μέρος διάδρασης με τα παιδιά. Μέσα από θεατρικά παιχνίδια μαζί με τον Yuppi τα παιδιά θα γίνουν κατά την διάρκεια της παράστασης μια μεγάλη ορχήστρα και έτσι σε κάθε τραγούδι  συμμετέχουν ενεργά σαν μουσικοί.

Μια παράσταση που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο.

Συντελεστές

Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Μουσική: Γιάννης Μακρίδης

Σκηνικά: Ιωάννα Τζάμπα

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχαέλλα Μάρδαλη

Παίζουν: Χρήστος Γκουτσίδης, Χρυσούλα Μπουγιουκλή, Χρήστος Γαβριηλίδης, Άγγελος Κουτσοκώστας, Μαρίνα Στεργιοπούλου

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία

Οι παραστάσεις είναι κατάλληλες για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και όλο το δημοτικό.

 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310423925

Διάρκεια: 75  λεπτά

ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ Art  Αγίου Παντελεήμονος 10, (Αρχή Ιασωνίδου, Καμάρα)

Did you like this? Share it!