Θεατρικά εργαστήρια Θεάτρου Σοφούλη Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021

Ο καταξιωμένος  ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος Διευθυντής Προγράμματος Σπουδών –  Καλλιτεχνικός Σύμβουλος του Θεάτρου Σοφούλη.  Τα θεατρικά εργαστήρια  του Θεάτρου Σοφούλη θα ανοίξουν φέτος τις πόρτες τους νωρίτερα. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα των παιδικών εργαστήριων, στις 10.00 για τα τμήματα baby και παιδικό και στις 14.00 για το εφηβικό. Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση του εργαστηρίου ενηλίκων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος σπουδών του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί μία σειρά σεμιναρίων και master class από καταξιωμένους καλλιτέχνες με διάφορες θεματικές.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παιδικά και εφηβικά εργαστήρια:

https://forms.gle/n5LbHUkvUwZ7sg9n7

 Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργαστήρια ενηλίκων

https://forms.gle/njjGH9imrov7oUgr6

 

Από το 2002 τα θεατρικά εργαστήρια του Σοφούλη φέρνουν παιδιά και ενήλικες σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της έκφρασης και της δημιουργίας μέσα από μαθήματα υποκριτικής, κινησιολογίας, χορού και τραγουδιού όλα μέσα από μία θεατρική θεώρηση.

Στα θεατρικά εργαστήρια του Σοφούλη λειτουργούν τρία παιδικά τμήματα, το baby, το παιδικό και το εφηβικό με μαθήματα κάθε Σάββατο. Τη Δευτέρα λειτουργεί το τμήμα ενηλίκων. Το πρόγραμμα των σπουδών περιλαμβάνει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, κινησιολογία, χορό, θεατρικό τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι. Στο τέλος της χρονιάς όλα τα τμήματα παρουσιάζουν παραστάσεις με τη δουλειά τους.

Τα θεατρικά εργαστήρια δεν στοχεύουν αποκλειστικά στην ανάδειξη ηθοποιών. Προάγουν τη γνώση των καλών τεχνών, την πνευματική καλλιέργεια και ευαισθησία αλλά και κοινωνικές δεξιότητες χρήσιμες σε κάθε περίοδο της ζωής του ανθρώπου, από το σχολείο μέχρι την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στο 2310423925.

 

Τμήματα που λειτουργούν

Baby Τμήμα : (4-7 ετών) Σάββατο 10:00-14:00

Παιδικό Τμήμα : (7-11 ετών) Σάββατο 10:00-14:00

Εφηβικό τμήμα (12-17 ετών) κάθε Σάββατο 14.00-18.00

Τμήμα Ενηλίκων (18 και άνω) κάθε Δευτέρα  18.00-22.00

 

Υπεύθυνη θεάτρου

Παυλίνα Χαρέλα

Did you like this? Share it!