Καλωσορίζουμε την Άννα Μπαξέ!

Έχει ένα χαμόγελο που αντηχεί την καρδιά της! Και τι καρδιά! Μπαξές! Η Άννα Μπαξέ είναι μουσικοπαιδαγωγός και θα καθοδηγίσει τα μικρά μας αστεράκια στα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι!

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε την Άννα Μπαξέ!

 

Η Άννα Μπαξέ είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών σπουδών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ερευνητικό ενδιαφέρον στην διδασκαλία της χορωδίας και ειδικότερα της παιδικής χορωδίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας και Αντίστιξης (Άριστα). Σπουδάζει διεύθυνση χορωδίας και πιάνο στο Μακεδονικό ωδείο Θεσσαλονίκης.
Είναι μαέστρος του φωνητικού συνόλου Youtune καθώς και των «Πειραματικών Μουσικών συνόλων» του 2ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μαέστρος της παιδικής χορωδίας καθολικής Εκκλησίας καθώς και των χορωδιακών τμημάτων του Ωδείου Φίλων Μουσικής Ωραιοκάστρου.
Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια διεύθυνσης με τον Α. Κοντογεωργίου, Μ. Οικονόμου, Α. Κυριακίδου, Σ. Γιολδάση. Στα πλαίσια των Πανελλήνιων Masterclass διεύθυνσης με την Συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και την χορωδία του Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει διευθύνει τόσο την χορωδία όσο και την ορχήστρα υπο την καθοδήγηση των Μ. Οικονόμο και Α. Κυριακίδου.
Έχει υπάρξει μέλος της Χορωδίας Κοραή, της μεικτής χορωδίας “North College” και ιδρυτικό μέλος της παιδικής χορωδίας φίλων μουσικής, όπως και πιανίστρια της ορχήστρας “Con Fuoco” του δημοτικού ωδείου Θέρμης.
Έχει πάρει μέρος σε διάφορα εθελοντικά μουσικοπαιδαγωγικά προγραμματα όπως Future Library του ιδρύματος Σ. Νιάρχος στις τοπικές βιβλιοθήκες και Συνθέρμια Junior 2016, στα πλαίσια του όποιου δίδαξε το παιδικό χορωδιακό σύνολο στο έργο του Γ. Κουρουπου και Ι. Ηλιοπουλου «Πράσινη σκουφίτσα».

Did you like this? Share it!