Καλωσορίζουμε τη Νίκη Τριανταφυλλίδου στα θεατρικά εργαστήρια του Σοφούλη!

Μια έμπειρη χορεύτρια και χορογράφος έρχεται να μπει στην ομάδα των διδασκόντων των θεατρικών εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη. Ως μητέρα και η ίδια, έχει την ίδια αγάπη για τον χορό όσο και για τα παιδιά, τα οποία θα βοηθήσει να μάθουν να εκφράζονται μέσα από την κίνηση αναλαμβάνοντας τα μαθήματα κινησιολογίας και χορού στα τμήματα baby και παιδικού.

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε τη Νίκη Τριανταφυλλίδου!

 

Η  Νίκη Τριανταφυλλίδου  γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος της  Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ» με μεταπτυχιακό στον σύγχρονο  χορό και στην performance (REDANCE_Vis Motrix).

Η αγάπη της για τον χορό την οδήγησε σε ποικίλα σεμινάρια (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό)με καταξιωμένους δασκάλους και χορογράφους όπως οι David Zambrano, Nikolas Richie, George Blanschke, Sri Louise, Μιχάλης Ναλμπάντης, Χάρης Μανταφούνης, Σίμος Κακάλας κ.α.

Έχει διδάξει σε σχολές χορού και  χοροθεατρικά εργαστήρια. Ως performer έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές με διάφορες ομάδες χορού, θεατρικές ομάδες  από το 2000 έως και σήμερα.

Είναι μητέρα δύο αγοριών.

Did you like this? Share it!