Η Αποστολία Γκούτη στο δυναμικό των Θεατρικών Εργαστηρίων του Σοφούλη!

Η Ελλάδα την γνώρισε πριν 15 χρόνια μέσα από το Fame Story 2. Από τότε έχει διαγράψει τη δική της, μοναδική πορεία στο τραγούδι και τη μουσική. Για δεύτερη χρονιά φέτος θα μυήσει τους μαθητές του θεατρικούς εργαστηρίου Σοφούλη στην μαγεία της έκφρασης μέσα από τη μουσική, διδάσκοντας θεατρικό τραγούδι και ορθοφωνία ενηλίκων.

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε την Αποστολία Γκούτη!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Σπούδασε θεωρητικά μουσικής, φωνητική-μονωδία στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με σπουδές στη Βυζαντινή μουσική στο Μακεδονικό Ωδείο. Αργότερα έγινε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Τζαζ του Ωδείου Βορείου Ελλάδος όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Φωνητικής της Ακαδημίας Τζαζ του Ωδείου.

Έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων αυτοσχεδιασμού και λυρικής έκφρασης στο “Θέατρο των Αλλαγών” της Αθήνας και στο θεατρικό εργαστήρι “Επί δράση” των Πατρών. Το 2004 διακρίνεται έπειτα από ακροάσεις του Ομίλου ΑΝΤ1 και εντάσσεται στους φιναλίστ του Fame Story 2. Το 2008 κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI την πρώτη της δισκογραφική δουλειά (cd single) με τίτλο “Αφού το θες “, στο οποίο περιλαμβάνει το ομώνυμο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη σε διασκευή από τους Rock West Boys. Έχει εμφανιστεί ως ερμηνεύτρια σε πληθώρα συναυλιών και μουσικά σχήματα, έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Από το 2018 συνεργάζεται με το Θέατρο Σοφούλη όπου διδάσκει Φωνητική και θεατρικό τραγούδι στο εργαστήρι ενηλίκων του θεάτρου.

 

Did you like this? Share it!