Εγγραφείτε στο Newsletter

 
Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται Έρωτας
‘’ Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται Έρωτας ‘’

Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Ιουνίου, 21:15
Θέατρο Σοφούλη
(Τραπεζούντος 5 & Θεμ. Σοφούλη, Καλαμαριά,
Τ 2310 423925)

Είναι τρελός, είναι τυφλός, είναι αλλοπαρμένος! Σε κάνει να κλαίς και να γελάς! Πετάς με τις φτερούγες του, τσακίζεσαι απ’ τα βέλη του! Θέλεις να ζήσεις! Θέλεις να πεθάνεις! Δε σε χωρά ο τόπος! Σε χωρούν όλοι οι τόποι… Κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, που από καταβολής ανθρώπου σκεφτόμαστε, νιώθουμε, αναρωτιόμαστε και παιδευόμαστε με αφορμή αυτό το γλυκό τερατάκι, που ονομάζεται Έρωτας!
Οι NOVAN Theater Lab αναλαμβάνουν στην παράσταση ‘’Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται Έρωτας’’ να λύσουν το μυστήριο του, να ακολουθήσουν τα ίχνη του, να απαντήσουν στο ερώτημα ‘’πώς καταφέρνει αυτός ο φτερωτός σατανάς να σε οδηγεί τη μια στη θέωση και την άλλη στην ξεθέωση;’’. Για να λύσουν το αιώνιο μυστήριο του, θα ‘ακολουθήσουν’ επί σκηνής διάσημα ζευγάρια της ιστορίας, που όλοι θυμούνται! Ο Αδάμ και η Εύα, ο Ιάσονας κι η Μήδεια, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Τάσος και η Γκόλφω του και… κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα!!!
Επί σκηνής 11 φρέσκοι ηθοποιοί παίζουν με τον έρωτα, χορεύουν για τον έρωτα, στήνουν και ξεστήνουν τόπους και χρόνους, αναρωτιούνται, διασκεδάζουν, θυμώνουν κι απογοητεύονται, αναθαρρούν και ερωτεύονται! Μια ‘feel good’ παράσταση που θα κάνει το κοινό να ερωτευτεί τον Έρωτα… κι ας είναι τζαναμπέτης!!!

Συντελεστές:
Κείμενα παράστασης- Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Κινησιολογία- Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Εκφραστικός λόγος: Καρολίνα Ρήγα
Σκηνικά-Κοστούμια: NOVAN Theater Lab
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Μουσική επιμέλεια: Λένα Πετροπούλου, Τάσος Παπαδόπουλος
Παίζουν: Αφροδίτη Τσακαλίδου, Δημήτρης Μπαλάς, Ειρήνη Θεοδωρίδου, Βάσια Ζαπροπούλου, Γιάννης Μισιούδης, Δώρα Μιχαλούδη, Ειρήνη Ιωαννίδου, Αντώνης Τσουμαλάκος, Τατιάνα Γρηγοριάδου, Νίνα Καλαϊτσίδη, Γιάννης Γεωργίου.

Διάρκεια παράστασης: 1.15' (χωρίς διάλειμμα)
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Κρατήσεις απαραίτητες: 2310 423925 (Θέατρο Σοφούλη)
Πώς να φτάσετε στο Θέατρο Σοφούλη: ΟΑΣΘ γραμμή 5 προς Καλαμαριά, στάση Βερβερίδη